Kemi

Opløsning og pH

16. december 2020 af minfarlugter (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har prøvet at løse følgende opgave, men tror ikke mit resultat er korrekt. Jeg har fået det til at være 31.8 ml? er det rigtigt?

Hvor mange mL 0,50 M NaOH-opløsning skal blandes med 10,0 g [BH]Cl, og derpå fortyndes til 250 mL for at opnå en opløsning med pH = 7,60?

M([BH]Cl) = 157,60 g/mol
pKa = 8,075


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2020 af janhaa

V = 0,049 L = 49 mL


Skriv et svar til: Opløsning og pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.