Matematik

forskere der beregner grisens vægt

13. januar 2022 af mille12347 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2022 af peter lind

a) Foretag en eksponentiel regression

b) Beregn f(100)

c) beregn f'(t) og indsæt t=130


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2022 af ringstedLC

b) Beregn m(100)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj kl. 22:22 af ringstedLC

#3: Desværre opdager jeg først nu at svaret desværre er meget forkert.

b) Løs ligningen:

\begin{align*} m(t)=100 &= \frac{140}{1+f(t)}\;,\;0\leq t\leq 200 \\ 1+f(t) &= \frac{140}{100}\Rightarrow f(t)=1.4-1\Rightarrow t=... \end{align*}


Skriv et svar til: forskere der beregner grisens vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.