Matematik
Haster. Enkelt matematikspørgsmål
18. februar kl. 08:15 af
MMLL13
-
Niveau: B-niveau
Hej alle.
Jeg er i gang med at få hjælp af en anden sød hjælper herinde, men laver også lige dette post, da mit spørgsmål haster og jeg selvfølgelig ikke ved, hvornår personen svarer tilbage.
Procentandelen af 4 ud af 34 = 11,76 %
Procentandelen af 3 ud af 34 = 8,82 %
Procentandelen af 6 ud af 34 = 17,65 %
Procentandelen af 21 ud af 34 = 61,76 %. I alt procentandel = 99,99 % Hvorfor giver det ikke 100 %, når alle 4 tal jo er alt? Altså 34?
Jeg er i gang med at få hjælp af en anden sød hjælper herinde, men laver også lige dette post, da mit spørgsmål haster og jeg selvfølgelig ikke ved, hvornår personen svarer tilbage.
Procentandelen af 4 ud af 34 = 11,76 %
Procentandelen af 3 ud af 34 = 8,82 %
Procentandelen af 6 ud af 34 = 17,65 %
Procentandelen af 21 ud af 34 = 61,76 %. I alt procentandel = 99,99 % Hvorfor giver det ikke 100 %, når alle 4 tal jo er alt? Altså 34?
Svar #1
18. februar kl. 08:36 af Eksperimentalfysikeren
Lad være med at oprette en ny tråd. Du risikerer, at de, der skal hjælp, bliver irriterede og lader være med at svare.
Se din opridelige tråd.
Skriv et svar til: Haster. Enkelt matematikspørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.