Matematik

funktionsopgave

10. maj kl. 12:23 af SkolleNørd - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogle, der kan hjælpe med følgende opgave, gerne med forklaring


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj kl. 12:26 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj kl. 12:28 af jl9

Der hvor de 2 grafer skærer hinanden, er f(x) = g(x). De skærer hinanden 2 steder. Værdierne for x, der hvor graferne skærer hinanden, kan aflæses på grafen for at bestemme de 2 løsninger til ligningen.


Svar #3
10. maj kl. 12:38 af SkolleNørd

#2

Der hvor de 2 grafer skærer hinanden, er f(x) = g(x). De skærer hinanden 2 steder. Værdierne for x, der hvor graferne skærer hinanden, kan aflæses på grafen for at bestemme de 2 løsninger til ligningen.

Så f(1)=g(1) og f(4)=g(4) eller hvordan, kan du være lidt mer uddybende?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj kl. 12:44 af jl9

#3

Korrekt. Så x=1 eller x=4


Skriv et svar til: funktionsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.