Matematik

Optimering???? HJÆLP

10. november 2016 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

Hej! 
Jeg har stor brug for hjælp til denne opgave... 
Nogle som ved hvad jeg skal gøre???

SE FIL


Svar #1
10. november 2016 af LineSuhe

OPGAVEN:


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2016 af mathon

Volumen er højde * grundflade.

Overflade er grundfalde plus 3 gange højde gange trekantens sidelinje.


Svar #4
10. november 2016 af LineSuhe

hvordan findes grundfladen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2016 af mathon

Arealet af en ligesidet trekant med siden x:

                                                                         A=\frac{\sqrt{3}}{4}x^2
                                                     
          
                              


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2016 af AMelev

Arealet af en trekant er ½ · den ene side · den anden side ·sin(vinklen mellem de to sider) - du kender nok formlen som T = ½absin(C) = ½bcsin(a) = ½acsin(B), som bruges til udledning af sin-relationen.. 


Skriv et svar til: Optimering???? HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.