Bioteknologi

Syrning af yoghurt

13. december 2022 af hjjjgh - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg sidder og kæmper lidt med en bioteknologi rapport, som handler om syrning af yoghurt, men det er fordi at mit forsøg har en afvigelse og jeg kan ikke forstå hvorfor

altså det er meningen at den skal have en eksponentiel vækst, hvilket den har, udover det sidste punkt. Jeg har skrevet at " I den sidste titrering fik vi kun det vandige fase og ikke de små fedtpartikler med, når yoghurten ikke var homogen, kunne det påvirke vores resultat fordi... ja så ved jeg ikke hvad jeg skal skrive

Håber i kan hjælpe mig!!

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2023 af Christianfslag

Hvad gjorde du anderledes ved den sidste titrering? Hvorfor fik du ikke også fedtet med? Hvorfor var den ikke homogen?


Skriv et svar til: Syrning af yoghurt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.