Dansk

sidste dag i dag.. fsa stil prøve ..please

08. januar 2009 af hej. (Slettet)

hej alle sammen, jeg skal til dansk fsa stil prøve i morgen og jeg har nogle få spørgsmål til de kloge folk som har været i gennem det eller ved noget om det. hvad kan jeg gøre for at få en god karakter? min grammatik er i top. altså hvis jeg nu vælger en noveller eller et essay,eller noget helt andet hvordan skal indholdet så være for at få en rigtig god karakter (humoristisk, spændende, osv....)? og hvilke skrift størrelse skal jeg bruge? hvor mange a4 sider synes i jeg skal skrive? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af Party ål (Slettet)

Jeg tror jeg skrev 4 eller 5 sider, men du skal vel bare skrive til du ikke synes du har mere at sige. Jeg vil desuden anbefale at du bruger skriftstørrelse 12 og 1½ linieafstand. Stilen ligger som regel implicit i opgavesættet. Hvis du skriver en artikel skal dit sprog være formelt. Medmindre du skriver en novelle eller en kronik skal du have en formel tone. Hvis du skriver en novelle skal stilen bare være den som du synes passer bedst til opgavesættet. I en så kreativ opgave bestemmer du altså selv stilen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

Hejsa hej :)

Jeg synes, at du skal læse noget om opbygningen/opskriften på noveller, eventyr, essays, artikler osv., da der er stillet forskellige krav. + disse krav SKAL du opfylde, for ellers trækker det ned.   


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

#1 Man må ikke skrive med 1½ afstand - det måtte vi i hvert fald ikke sidste år i dansk.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2009 af CasperWL (Slettet)

Jeg kan ikke se noget forkert i ikke, at skrive med halv anden linje afstand - da man vil blive konfronteret med dette i gymnasiet  eller andet. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2009 af Kysr (Slettet)

Jeg skrev selv lidt over halvanden side med enkel linjeafstand og fik 12, så det har ikke noget at gøre med, hvor meget du skriver, men selve indholdet. ;)


Skriv et svar til: sidste dag i dag.. fsa stil prøve ..please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.