Dansk

et ?...

20. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej!!
Jeg skal til dansk skriftlig årsprøve på mandag, og har fået at vide af min lærer at vi kommer op i et HF sæt...(jeg vil dog også gerne vide omkring studenter eksamenssæt) hvordan ser sådan noget ud..?Er der nogen derude, som måske kunne hjælpe mig med lægge et sådan lignende HF sæt ud på nettet(+ et traditionelt eksamenssæt)..så at jeg kan foreberede mig..?For hvordan forebereder man sig til en skriflig prøve??
Disse eksamenssæt ligger jo ude på nettet, har jeg engang fået at vide, men hvordan finder jeg det?kan jeg få en evt. html adresse??
Jeg kan jo komme op i et gammelt HF sæt ik..? Jeg har virkelig brug for hjælp...PLEASE HELP!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2003 af darkseer (Slettet)

nej.. desværre ligger sådanne opgavesæt ikke på nettet. dette skyldes copyrightlove. man har ikke lov til at lægge novelle og digte og essayer ud på nettet uden forfatterens tilladelse. men med opgavesæt i matematik er det anerledes fordi opgavekommisionen laver dem.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2003 af Kaare (Slettet)

Du kan desværre ikke rigtig forberede dig til skriftlige eksamner som du kan til mundtlige. Men ikke desto mindre er det en rigtig god ide at lave to eller tre eksamensopgaver indenfor nøjagtig den tid du har til rådighed til eksamen for at sikre at du i hvert fald ved hvad du har at gøre med og hvordan du skal disponere tiden. Det hjælper også lidt på nerverne at have prøvet det allerede hvis man lider af den slags. Jeg er næsten sikker på at din lærer sagtens kan udlevere et eksamenssæt til dig som du så kan lave et par opgaver fra.

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2003 af x1 (Slettet)

Ja det er rigtig svært at forberede sig til skriftlig, men der er da nogle få ting, man kan gøre. Det er en god ide at læse sine gamle stile igennem og se om man selv har lavet et godt eksempel på en analyse/ fortolknin eller et essay, eller hvbad det nu måtte være. Så er det også smart at finde analysemodeller frem til noveller, digte osv. HELD OG LYKKE!

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2003 af MortenO (Slettet)

Ja. Få styr på de analytiske nøglebegreber. Og noter hvor i dit sekunderlitteratur, der står noget du kan bruge - for eksempel postmodernisme.

Skriv et svar til: et ?...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.