Matematik

bestem tallene a, b og c

08. januar 2017 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med hvordan jeg løser denne opgave???

fil vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2017 af mathon

                       C=1

                       x^2\cdot a+x\cdot b=y-1

                       y{\, }'(0)=2a\cdot 0+b=-3
     hvoraf:
                       b=-3
     dvs
                       y=x^2\cdot a-3x+1     gennem B(5\, ,36)

                       36=5^2\cdot a-3\cdot 5+1    

                       36=25 a-14                  

                       50=25 a

                       2= a
hvoraf:
                       P(x)=2x^2-3x+1


Skriv et svar til: bestem tallene a, b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.