Engelsk

RED MIG !! - Eksamen

19. juni 2013 af MeMina (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude

Jeg skal op til engelsk mdt, men ved ikke om jeg har helt styr på det. Jeg er ret nervøs mht. eksamen og er bange for at jeg kludrer og begynder at vrøvle undervejs til eksamen!!! :(

Jeg ved at man kan få gode karakter ved at tale tydeligt og langsomt og dermed skal det man siger være grammatisk korrekt, men er stadig BANGE!! Jeg er bange for at få 4, jeg ved godt man ikke skal forvente meget, men jeg vil alligevel gerne scorre et højt karakter... :(

Jeg vil lige spørge hvad jeg mere kan gøre, mht. til sådan en mundtlig eksamen? og evt. om  der var nogen af jer der kan kan hjælpe mig med at skyde et par fancy sætninger ud med til eksamen.. !

Desuden vil jeg også spørge om nogen af jer ikke have nogle fine analyse modeller til et essay og evt. en novelle og artikel så er jeg MERE END TAKNEMLIG!

Tusind tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2013 af JasNemi (Slettet)

Har du ikke fået analysemodeller af din lærer?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2013 af Amril (Slettet)

Køb Studienets guldnoter og noter til eksamensforberedelse. 

 

Mundtlige eksamener er generelt lidt håbløse, især dem med ½-1 times forbederelse. God hukommelse, fremtrædenhed, "taleevner", en slags ligegyldighed med eksamen og mangel på nervøsitet og angst, samt et godt tag på lærer er ofte vigtigere end det faglige, hvilket de jo ikke bør være, men sådan er udd. systemet nu engang skruet sammen. 


Skriv et svar til: RED MIG !! - Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.