Eksamensforberedelse

Blive væk fra eksamen

11. november 2013 af Josefinerrr (Slettet)

Hej alle!

Jeg er pt. ved at færdiggøre min hf på enkeltfag på VUC. Jeg har de sidste to år gået i en hf klasse, men grundet stres valgte jeg at droppe valgfagene, og tage dem senere. Min klasse blev studenter i sommers, og jeg forstsatte så på skolen på enkeltfag. Jeg manglede Spansk og et b valgfag. For at få et b valgfag, har jeg taget psykologi c på et halvår for at gå til eksamen til december, og dernæst starte på psykologi b efter jul.

Grundet manglende overskud, fuldtidsarbejde i eftermiddagstimerne og problemer privat, overvejer jeg at skære psykologi c fra, og vente med at færdiggøre det sidste fag, og udelukkende fokusere på spansk.

Mit spørgsmål er så, om hvis jeg ikke møder op til eksamen i december til psykologi, vil jeg så få dumpe karakter, eller hvordan og hvorledes? Jeg har ikke tænkt mig at sygemelde mig, bare lade være at dukke op. Jeg har ikke været aktiv i psykologi, og har heller ikke interesseren eller viljen til at læse fuldt pensum op på så kort tid.

Hvis jeg får 03 vil jeg jo så kunne starte på psykologi b en dag jeg er klar, hvis jeg får et "manglende fremmøde" ville jeg jo højest sandsynligt skulle starte forfra.

Jeg søger ikke kommentarer som "tag dig sammen og få det overstået" eller "gå op og gør hvad du kan, det er bedre end ingenting", jeg er derimod meget interesseret i at høre fra folk der evt. har erfaring med dette, eller har god viden omkring det :-)

Håber på jeres hjælp, og på forhånd tak!

Mvh. Josefine


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

Josephine, du skal komme til eksamen. Det er ligesom meningen med det hele. Ellers holdte man jo ingen eksaminer, vel ..


Svar #2
11. november 2013 af Josefinerrr (Slettet)

Du læste tydeligvis ikke sidste del af mit spørgsmål :-) Jeg er udemærket klar over at eksaminer er til for at man skal gå op i dem. Prøv at læse mit spørgsmål igen, kan du svarer på det vil jeg blive glad, din kommentar lærte jeg desværre ikke noget af :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2013 af allan_sim

#0.

Du kan ikke få en karakter, hvis du ikke møder op til eksamen. Så snart du har trukket spørgsmål skal du have en karakter.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

#2 Folk vil åbenbart høre det, som de VIL høre :)


Svar #5
14. november 2013 af Josefinerrr (Slettet)

Tak for svar Allan, nu ved jeg hvad jeg skal gøre! :-)
Thomas, livet er for kort til at lege betjent og komme med flabet kommentarer til spørgsmål som du ikke angang kam svare på. Allan gav mig et svar jeg kunne bruge til noget, selvom det ikke lige umiddelbart var det jeg vil høre.

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

hvad er det


Skriv et svar til: Blive væk fra eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.