Biologi
rapport om proteaser
jeg skal forklare hvorfor proteaser (i vaskepulver) ikke reagerer ved køleskabstemperatur og stuetemperatur?
på forhånd tak:)
Svar #1
15. november 2007 af Dr. MolBio (Slettet)
Svar #2
15. november 2007 af ciel (Slettet)
jeg har lige et spørgsmål mere.
jeg har lavet følgende skema:
pH 2 Reaktionen kan skyldes høj surhed 9 min
pH 4 Ingen reaktion >20 min
pH 7 Gelatinenedbrydning 19 min
pH 9 Gelatinenedbrydning 16,42 min
pH 10 Ingen reaktion >20 min
pH 14 Ingen reaktion >20 min
det viser enzymholdiges reaktionsevne ved forskellige pH-værdier
Mit spørgsmål er hvorfor der sker reaktioner ved nogle af pH'erne og ikke ved andre?
Svar #3
15. november 2007 af Dr. MolBio (Slettet)
Svar #4
15. november 2007 af ciel (Slettet)
Svar #5
15. november 2007 af Dr. MolBio (Slettet)
Hvilket enzym, hvordan/hvad etc!...
Svar #6
15. november 2007 af ciel (Slettet)
Skriv et svar til: rapport om proteaser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.