Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hvordan er det rapporten skal skrives?

28. november 2007 af carina400 (Slettet)
Hej.
Jeg er kommet i tvivl om, hvordan man skal skrive rapporten. Jeg har ikke afleveret så mange rapporter før, så eri kke så trænet i det. Tænker på, hvilke ting der skal indgå i rapporten. Skal litteraturlisten været kommenteret? Skal der være delkonklusioner? osv..

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2007 af NilleX (Slettet)

Hej!

Jeg har forstået som om at den skal indeholde et abstract (engelsk resume), indholdsfortegnelse, indledning, brødtekst (hoveddelen), afslutning el. konklusion, noter, litteratursliste og bilag.

Det er kun fra indledningen t.o.m. afslutningen/konklusionen at man skal tælle sider og give dem sidetal. Dvs. dette skal fylde et sted ml. 15 og 20. sider (i mit tilfælde!) og alt det andet er udover.

Ang. litteraturlisten skal min ikke være kommenteret, men spørg din(e) vejledere, da det ikek altid er ens fra fag til fag og skole til skole!

Jeg håber det hjalp lidt, ellers må du spørge videre og jeg vil prøve at finde svar! (:

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2007 af frede89haps (Slettet)

Der er en hel side dedikeret til studieretningsprojekten her på studieportalen, den har hjulpet mig utrolig meget med min opgave. Bare gå ind under opgaver, scroll ned til der hvor der står værktøjer i højre side også tryk vejledning til opgaver.

Skriv et svar til: Hvordan er det rapporten skal skrives?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.