Fysik

FYSIK OPG.

30. november 2008 af lalalayba (Slettet)

Jeg har prøvet at tegne en figur i paint.. men opgaven lyder at.

I DET ÅBNE RØR PÅ FIGUREN ER DERA FORUDEN KVIKSØLV EN UKENDT VÆSKE I DET HØJRE RØR

FIND MASSEFYKDEN AF DEN UKENDTE VÆSKE, HVIS

H1= 348 MM, H2= 361MM, H3=574 MM


Svar #1
30. november 2008 af lalalayba (Slettet)

FIGUREN


Svar #2
30. november 2008 af lalalayba (Slettet)

jeg kan ikke rigtig oploade tegningen .. den er tegnet i paint


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2008 af Danielras (Slettet)

peecee.dk


Svar #4
01. december 2008 af lalalayba (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/142743

ja men man kan måske se min tegning her


Skriv et svar til: FYSIK OPG.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.