Engelsk

Mangler A sektionen: A Focus on Poverty

19. april 2009 af Knoxz (Slettet)

Hej

Jeg sidder og prøver at skrive A sektionen i A Focus on Poverty, men jeg kan ikke rigtig komme i gang og mangler virkelig inspiration, så det kunne være virkelig skønt hvis der var en venlig person derude som allerede har skrevet den og som er villig til at dele. Om ikke andet så bare de to første opgaver, de to sidste har jeg nogenlunde styr på.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af [email protected] (Slettet)

google sætningen, find et land og en by der kunne være interessant at vinkle ud fra, med mindre lokaliteten er bestemt i opgaven.

Eller find et andet emne. fiskere er som regel relativt fattige, eller arbejdere på de store bilfabrikker i  Detroit. hvad med dem med 'Hus forbi' avisen i København? Landbrugskvinder i Afrika, Palestinensere, i Gaza. hvis du må kunne du også vinkle poverty til gammel tid? middelalder / engelske fattige i gamle dage (Charles Dickens har skrevet et par stykker) (fx. A Christmas Carrol) 

Skriv noget selv og kom med foreslag. Hjælper gerne folk med deres lektier, men gider ikke dovenkroppe der vil bruge andres stile som oplæg :-)

 Husk i øvrigt på at dine lærere også kan få adgang til studieportalen. :-)

Ellers så gå på det nærmeste bibliotek sig 'poverty' til bibliotekaren få fat på mindst 10 bøger læs bagsiden, indholdsfortegnelsen og et kapitel i hver. De bøger med det emne der fænger mest læser du det hele af og find så en DVD med det emne du vælger. Se filmen med Engelske undertekster, det kan introducere ord til dit emne som du ikke selv har tænkt på og giver dig en visuel side at hænge de skrevne informationer op på. Det er det jeg foreslår folk at gøre, på min hjemmeside, hvis de skal lære dansk. bare indsæt ordet 'engelsk' i stedet for dansk.  

Med venlig hilsen

Lea Thume.  www.thume.dk


Svar #2
24. april 2009 af Knoxz (Slettet)

Okay skulle nok have præciseret at det er en fastlagt eksamensopgave, med et fastlagt emne.

Hov hov stik nu lige piben ind igen, hvem siger at jeg overhovedet nogensinde havde tænkt mig at bruge den stil som mit eget oplæg? Den skulle bruges til inspiration, er det ikke også i øvrigt det hele formålet er med, at man kan hente andre folks stile og opgaver herinde måske?

Og det der reklame kunne jeg sagtens have undværet, det er åbenbart standard i alle dine indlæg. Jeg har ikke snakket om, at jeg har brug for at lære engelsk...

Ellers tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Det er i orden. Den pibe er både slukket og smidt ud  :-)

 Jeg har bare været ude for herinde på siden at folk ber om at man enten oversætter det hele, eller forventer mirakler, så jeg skrev kun sådan for at undgå misforståelser. Det gør mig bare glad hvis det kun var til inspiration. Beklager at jeg ikke kan hjælpe mere, når nu opgaven er fastlagt.

Min reklame som du kalder det, er lidt reklame ganske rigtigt, både fordi jeg rent faktisk har hjulpet flere med netop de råd der står på den hjemmeside jeg nævner, men også fordi jeg netop herinde på siden støder ind i rigtig mange der kunne have brug for den hjælp det er at se DVD film med engelske tekster.

Desuden ser jeg det, at jeg skriver min hjemmeside på mit indlæg, som en ekstra service for jer, jeg forsøger at hjælpe.

I har simpelt hen mulighed for at se hvad jeg lægger vægt på  og kan derfor også vælge min hjælp fra, ved at sortere i de indkomne indlæg.

Til sidst var jeg rent faktisk ikke klar over; at I kunne se andre folks stile til inspiration herinde. Det ved jeg så til en anden gang.

Med venlig hilsen

Lea Thume (nu kommer den igen) www.thume.dk   :-) God arbejdslyst, jeg håber inspirationen kommer til dig


Svar #4
30. april 2009 af Knoxz (Slettet)

Ja okay det er så i orden, det er også godt hvis du så kan hjælpe dem der har brug for det via din hjemmeside.

Jo tak det gjorde den :-)


Skriv et svar til: Mangler A sektionen: A Focus on Poverty

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.