Engelsk

Engelsk ordstilling 2

19. december 2010 af 5421 (Slettet)

Hej Jeg har fået en tekst jeg skal oversætter. Jeg vil høre om der er en der lige gider at tjekke det, jeg har lavet indtil videre!

Tak!

Det danske: Jones er en grim fyr; han ligner en ugle. For tre år siden begyndte jim at spille tennis, men nu har han opgivet det, fordi det tager for met tid at spill både tennis og fodbold; nu tager fodbold al hans tid; i mere end to år har han været vores bedste spiller. Jegg kan skrive bogen på 15 måneder, men et år er for kort. I går vidste jeg et godt svar på det spørgsmål, men nu har jeg glemt det. Lad mig! Jeg kan læse det. Det er et y. Det er en sjov måde at skrive et y på.


Jones is an ugly fellow; he looks like an owl. Three years ago, Jim started playing tennis, but he has now given it up, because it takes too much time playing both tennis and soccer; now soccer takes all his time; for more than two years he has been our best player. I can write the book in 15 months; but a year is not enough. Yesterday I knew a good answer to the question, but now I have forgotten it. Let me! I can read it. It is a y. It is a fun way to write a y.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Jones is an ugly guy, he looks like an owl. Three years ago began Jim to play tennis, but now he has abandoned it, because it takes too much time to play both tennis and soccer, now the soccer is taking all his time, and in more than two years he has been our best player. I can write the book in 15 months, but a year is too short. Yesterday I knew a good answer to that question, but now I've forgotten it. Let me! I can read it. It is a y. It is a fun way to write a y.

Det ville være mit bud på en oversættelse...


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2010 af Sagaz (Slettet)

 #1 Engelsk har ligefrem ordstilling: Three years ago Jim began to play tennis


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Jaja, hov hov jeg er lidt træt! /:


Svar #4
19. december 2010 af 5421 (Slettet)

men er mit rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. december 2010 af Sagaz (Slettet)

Ja umiddelbart. Synes dog, at du skulle sige "football" i stedet for det amerikanske "soccer"... :P


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

#5

Football = amerikansk fodbold

Soccer = Fodbold

Sagaz det rigtige ville være at skrive soccer...


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. december 2010 af Sagaz (Slettet)

 På amerikansk:

Soccer = fodbold

Football = amerikansk foldbold

på britisk:

Football = fodbold

American football = amerikansk fodbold


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Nemlig, det afhænger os af om det er britisk eller amerikansk(:

God jul og godt nytår!


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. december 2010 af Stygotius (Slettet)

Det er helt vildt og misforstået at tro at  ordet  "soccer" er amerikansk.

.............................................................................

Det er et engelsk udtryk, -skabt på den engelske kostskole Rugby.

Det er skoledrengesprog (oprindeligt fra Rugby) at sætte   "-er"  til alle mulige ord og lave et skoleslang ud af dem.

F.eks. blev "Association football", som spillet oprindelig hed,  til "soccer" og "rugby" blev til "rugger".

---------

I England betyder "football" ikke amerikansk football.


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. december 2010 af Stygotius (Slettet)

Jones is an ugly fellow; he looks like an owl. Three years ago(,) Jim (started playing) began to play tennis, but (he) has (now) given it up now(,)  because (it takes too much time) playing both tennis and (soccer) football takes up too much of his time.; now soccer takes all his time; for more than two years he has been our best player. I can write the book in 15 months(;), but a year is not enough. Yesterday I knew a good answer to the question, but now I have forgotten it. Let me! I can read it. It is a y. It is a funny  way to write a y.

 


Skriv et svar til: Engelsk ordstilling 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.