Matematik

Regneforskrift - aflevering

27. oktober 2011 af laur1067 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! 
 

Sidder med en matematikaflevering der har givet mig lidt problemer, så håber i vil hjælpe!

 

Opgave: Find regneforskriften for den lineære funktion g(x) der opfylder at g(2)=10 og g(7)=5.

 

På forhånd tak! :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

a=dy/dx=y2-y1/x2-x1

b=y1-ax1 eller b=y2-ax2. Det er ganske simpel matematik man lære i 1.G :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2011 af PeterValberg

#1 faktisk er det pensum i folkeskolen :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

#2

De lærer jeg havde var utrolig dovne så vi nåede aldrig videre end at gange og dividerer :D


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. oktober 2011 af PeterValberg

#4 se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Lineaere_funktioner.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #6
27. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

#5

Tror mere du skal rette den mod spørgerende da de nok vil få væsentligt mere ud af det end jeg vil ^^


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. oktober 2011 af PeterValberg

#6 ja okay, den var adresseret en anelse forkert :-)

#0 se vedhæftede i #5 :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
27. oktober 2011 af laur1067 (Slettet)

Jaja, det er bare fuldstændigt væk efter en lang pause fra matematik, men jeg takker :)


Skriv et svar til: Regneforskrift - aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.