Andre fag

Studi.dk PLZ HELP

07. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg har fundet en fed opgave herinde - ifølge loven af sonja balle. Og jeg vil gerne be studi.dk om at slette den de næste 3 måneder.

Please jeg er virkelig I knibe

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Hun hedder Solvej Balle og selvfølgelig sletter studi.dk ikke min opgave bare så du kan snyde i fred!

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Men jeg vil gerne minde om at du sandsynligvis når din lærer eller censor opdager at du har snydt vil blive bortvist fra dit gymnasium og kan vinke farvel til en studentereksamen sammen med dine venner.

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2003 af LilLulu (Slettet)

Håber det her vil skræmme dem som bare henter opgaver istedet for at skrive dem selv!

Afleverede du virkelig bare Kaares opgave??

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2003 af Ktulu (Slettet)

Endnu et eksempel på hvordan studeiportalen er meddelagtig til snyd. Det klæder ikke en ellers så fornuftig og god side, som studieportalen.

Og Heidi, der står i gymnasiebekendtgørelsen, at snyd i forbindelse med SSO VIL medføre bortvisning fra eksamenerne til sommer - dvs. udsmidelse af gymnasiet eller, at du skal gå 3g om...

Tænk dig om, og lav forhelvede selv dine lektier, der er mange herinde, som gerne vil hjælpe dig, hvis du er i problemer....

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. december 2003 af Casanova (Slettet)

Det er virkelig patetisk, at man bare downloader den opgaver, og derefter beder portalen om at slette opgaven!

Tror du ikke selv, at din lærer vil opdage at du ikke skriver så fantastisk godt som Kaare... Han sætter sin opgave ind, så man kan lade sig inspirere af en velskrevet opgave! Du snyder ikke din lærer eller censor, men derimod dig selv!

Du må sq ha' det dårligt med dig selv!

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2003 af Casanova (Slettet)

"Endnu et eksempel på hvordan studeiportalen er meddelagtig til snyd. Det klæder ikke en ellers så fornuftig og god side, som studieportalen. "

For det første har studi.dk ikke noget ansvar i at folk de downloader opgaver herfra og afleverer dem som deres egne! Der står højt og tydeligt, at disse opgaver KUN skal bruges som inspiration, så inden du giver skylden på nogle, bør du lige tænke dig om!!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2003 af Ktulu (Slettet)

Hmm, der er jeg så rygende uenig. Og jeg gider ikke høre på 'at jeg skal tænke mig om' - jeg tænker mig skam om, du kan være uenig - ikke beskylde mig for ikke at tænke mig om.

Er våbensælgere ikke meddelagtige i krig, og vold i samundet?

Er narkohandlere ikke skyld i mange menneskers social forfald?

Eksemplerne er naturligvis overdrevede, men min pointe er den samme: Når man giver folk muligheden for at ødelægge det for sig selv og andre - er man også meddelagtig!!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Njah... mener du så også at en forsker er skyld i de der begår selvmord ved hjælp af ny medicin som hvis den bruges rigtigt kan redde mange liv? Eller for den sags skyld at enhver tanke man tænker kun må publiceres hvis man er sikker på at den ikke i fremtiden vil blive misbrugt af andre?

Svar #9
07. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg læste lige Heidis indlæg, og det kunne da være en ok idé, hvis man nu lukkede alle opgave i de to måneder hvor lærerne skal rette ? Håber ikke jeg bliver flamed.

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. december 2003 af 404error (Slettet)

Sigurd<<< Det synes jeg ville være en rigtig dårlig idé. Så kunne man da først begynde at anklage studieportalen for "meddelagtighed til snyd".

Brugbart svar (0)

Svar #11
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Det gør du for det er ret latterligt at forvente at de af os der har uploaded opgaver har gjort det bare så andre kan snyde sig gennem deres gymnasietid. Formålet med siden her er at hjælpe elever til at blive bedre - ikke at hjælpe dem til at snyde sig selv og systemet!

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. december 2003 af Casanova (Slettet)

Ktulu>>

Dit argument virker uholdbart og ikke mindst barnligt! Hvis man skal kigge på eksempler du remser op, bærer det tydeligvis præg af din -jeg-har-ret-og-du-skal-ikke-komme-og-sige-til-mig-hvad-jeg-skal-tænke! Længe leve janteloven hva' Ktulu!

Der er ikke noget intelligent i din eksemplificering af emnet herom, blot er utilskrækkelig benævnelse af, at man ikke skal give mennesker en chance!?

Jeg sidder lidt uforstående om, hvorfor du lige præcis nævner disse emner, da der ikke kan drages nogle paraleller til dét!

Så burde alle danskere også være meddelagtig i alle de mennesker, som er død i Irak, og alle de andre krige, hvor man prøver på at bygge en civilisation bygget på demokrati og ligebrettigelse for et land! Ogsaa selvom man ikke lige sympatisoerer med den saakaldte hoejrefloejs anti-terror-propaganda!

Selvom vi nu har bevaeget os i en abstrakt retning, mener jeg, at man sagtens kan give studerende inspiration til deres opgaver, for saa vidt jeg ved er det legitimt, at faa inspiration, saa laenge det ikke drejer sig om parafraser!!!

Peace out!

Brugbart svar (0)

Svar #13
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Rolig nu... skal vi ikke prøve at ebvare en venlig debatform herinde? Grunden til at vi alle er her er jo at vi gerne vil hjælpe andre selvom vi er uenige om hvordan man konkret gør det ebdst muligt. Så skal vi ikke tage udgangspunkt i at vi deler målet snarere end at vi er uenige om metoden?

Brugbart svar (0)

Svar #14
07. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

jeg mener nu man bedst hjælper folk ved at give dem hints og idéer, ikke en hel opgave som de kan aflevere færdig, og knap nok behøver at læse igennem. Det er self. folks eget ansvar om de vil lære eller ej, men man behøver ikke ligefrem at gøre det let for dem, ved at lukke siden mens læreren retter SSO. Det er jo fuldstændigt latterligt. Det er jo helt okay at have fået lidt inspiration herinde, men (som min engelsklærerinde så flot har sagt det) "skal man ligge den opgave man har læst _væk_ og så begynde selv, for ellers er det alt for nemt at komme til at kopiere fra den man har læst - også selvom man måske ikke vil gøre det". Udemærket, men tanken om at lukke siden, vil - som 404 siger - også være med til at give siden her et dårligt ry blandt lærere.
Jeg har nu engang den holdning at man får mest ud af at gøre tingene selv, men inspiration stort set kun er en god ting :)

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. december 2003 af Casanova (Slettet)

I know, my bad!

Men hvem, der har ret er ike vigtigt, der opstaar nogle uenigheder, spoergsmaalet er hvordan man bedst muligt kan hjaelpe studerende som har brug for hjaelp!

Det er jo netop derfor man har konverteret opgaverne i pdf-format! Selvom man nok godt kan skrive efter, men det er selvfoelgelig beklageligt, at nogle bare downloaeder opgaver, og afleverer det bare saadan uden videre!

Men min pointe var, at man kan bruge opgaverne som inspiration, og ikke andet!

Fordi man snyder ikke sine laerere og censore, men sig selv!


Brugbart svar (0)

Svar #16
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Yes - og hvis der bliver indført en søgemulighed å tekstpassager bliver det også ret svært og risikabelt at snyde lærerne :)

Brugbart svar (0)

Svar #17
07. december 2003 af Garfield (Slettet)

Det her er sgu lidt komisk....

Heidi det er jo dig som har nosset i det, men helt ærligt hvor mange lærere tror du selv smutter forbi siden og ser på opgaverne.... Og hvis de gør, så måtte du jo have kendt til risikoen dengang du afskrev Kaares opgave....

gider ikke engang sige held og løk....

Brugbart svar (0)

Svar #18
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Jeg tror ikke hun har afleveret den endnu... det er da vist ikke 3.g-opgave afleveringstid endnu...?

Brugbart svar (0)

Svar #19
07. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

Nope, det er først ugen inden vinterferien :)

Brugbart svar (0)

Svar #20
07. december 2003 af krelle (Slettet)

På mit gymnasie var der sidste år en der blev taget for at have skrevet store dele af sin opgave en fra en side på nettet. Desværre var det censoren der havde lavet hjemmesiden med inholdet. Det blev opdaget, dumt dumt. Men såvidt jeg ved fik hun "bare" en MEGET dårlig karakter, mere skete der ikke.

Det er dumt at snyde, det er meget dumt at blive opdaget. Men hvis man ikke kan lave sine egne opgaver, så er man måske heller ikke så opsat på at få sin eksamen. Så hvis i bliver taget skal i ikke sidde og tude, det er sgu jeres egen skyld.

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 44 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.