Andre fag

Karakterer

10. marts 2006 af Merit-HB (Slettet)
Jeg har et problem. Jeg får meget middelmådige karakterer for opgaver jeg selv har kritisk gennemset og synes opfyldte redegørende , analyserende og vurderende niveauer og alligevel fik en middelmådig / lav karakter pga. mindre fejl.

Som eksempel vil jeg bruge min historieopgave som havde alle niveauer og gik i dybden med emnet. Jeg kom ind til samtale og han fandt mindre fejl så som, jeg havde brugt et forkert udtryk i en enkelt sammenhæng, og jeg havde tilfælde af udtryk som var ukendte for den uindviede læser.

Mit problem kommer så her, hvis jeg føler at mit arbejde er mere værd og jeg meget gerne vil have det kritisk overvejet, hvad kan jeg så gøre ?

Et ekstra spørgsmål er angående den egentlige karakter skala, i folkeskolen var 8 taller / syv taller (lidt under middel) anerkendt som middel er det ikke også det samme for Gymnasiet ?.

Jeg har generelt et problem med at de fag hvor jeg virkeligt arbejder hårdt i og er aktiv får jeg 8 mens dem som jeg bliver nød til at nedprioritere lidt får jeg 7 i.

Et af mine egne initiativer til dette var måske og sætte mine opgaver ud her til kritik og se hvad andre evt. måtte mene om dem.

ja alt input på mine dilemmaer ville være rart.

Jeg vil understrege at jeg har arbejdet hårdt på at forbedre mine karakterer men det har i bedste fald kun resulteret i et 8-tal som jeg har måtte kæmpe hårdt for.

Skriv et svar til: Karakterer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.