Matematik

Matematik Aflevering; Reduktion.

06. september 2008 af vero1992 (Slettet)

hej allesammen.

har lige  tre matematik opgaver som jeg ikke rigtig forstår, da det noget med a, b, c og n'er at gøre.

vil i nok ikke foreklare dem omhyggeligt, da jeg (næsten) slet ikke forstår noget af det!

her er opgaverne:

1) (a+(b-c))-(b-(c+a))-(-c+(a-b))

2) (a+n)a-n(a-n)

3) (2a+1)^2 - (a-1)^2

håber i vil hjælpe og forklare godt. på forhånd tak =)


Svar #1
06. september 2008 af vero1992 (Slettet)

Er der ikke bare én der vil hjælpe ?? please ?

er virkelig gået i stå :'/


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2008 af juventuz (Slettet)

viser 2'eren. så laver du selv resten.

(a+n)a-n(a-n)=a*a+a*n-n*a+n*n=a2+an-an+n2=a2+n2
 

man ganger ind i paranteserne og reducerer bagefter.


Svar #3
06. september 2008 af vero1992 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Matematik Aflevering; Reduktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.