Matematik

eksponentiel udvikling HJÆLP

27. januar 2010 af Annemarie20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

éksponentiel udvikling y= b*ax vokser med 40% pr x enhed bestem grundtallet a ? hvor mange procent vokser y når x vokser med 3? hjælp please kan i ikke lave opgaven i excel og sende det til mig;);)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af Isomorphician

a = (1+r) = (1 + 40 %) = (1 + 0,4) = 1,4

-----

f(x0 + 3) = b*ax0+3 = b*ax0*a3 = f(x0)*a3


Svar #2
27. januar 2010 af Annemarie20 (Slettet)

taak :) jeg har lige en spørgsmål til please hjælp lige

potensfunktion:

hvad vil vi ud af 44,4 tro om pulsen hos to dyrearter hvor den ene dyreart vejer 10 gange så meget som den anden?

hvad er svaret? hvad menes der


Svar #3
27. januar 2010 af Annemarie20 (Slettet)

vil du ikke svarer på den


Skriv et svar til: eksponentiel udvikling HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.