Fysik

Har brug for jeres hjælp :( Er det ikke derfor jeg har en bruger i studieportalen.dk

28. oktober 2010 af Kaisdj - Niveau: 9. klasse

- Kom og hjælp med min fysikrapport.

Vedhæftet fil: Fysikrapport.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er nu den 6. opgavetråd du har oprettet i dag om den samme fysikrapport. Der er ingen grund til at spamme Portalen til med den samme opgave. Du får ikke mere hjælp af den grund.

Kun ganske få brugere har mulighed for at åbne vedhæftede filer i .docx format. Flere har mulighed for at hjælpe, hvis du kan gemme i .doc format; men du skal ikke starte en ny tråd af den grund.


Svar #2
28. oktober 2010 af Kaisdj

Ejj, nu må du altså lige vide at jeg har brugt sådan 2timer, hvor jeg har ventet på at en skal rette min fysikrapport? Du er velkommen, hvis du gerne vil rette min fysikrapport.


Svar #3
28. oktober 2010 af Kaisdj

Ingen af vil rette min opgave, hvor jeg både har fået kritik af det. Jeg har brugt 2- dage for at skrive en god fysikrapport. Jeg har ikke lavet andet end at sidde foran skærmen. Har ikke så gode karakter i Dansk, hvordan tror du jeg har det? Du må undskylde skirver sådan, men har brug for hjælp. En der ville ratte min opgave, mere har jeg ikke brug for.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2010 af mette48

#0

Du har lagt din rapport ind som docx-fil, men det er der mange af os der ikke kan læse, så vi kan ikke hjælpe dig.

Din manglende tålmodighed kan jeg heller ikke hjælpe dig med.

Du har en fysiklærer, som får løn for at rette dine rapporter, så snak med ham.

P.s. ingen herhar lyst til at hjælpe, når du "taler ned" til os


Svar #5
29. oktober 2010 af Kaisdj

(TALER NED TIL OS)

Nu må du lige vide at jeg slet ikke taler ned til jer alle. Det vedr. alle dem der har læst beskeden. Jeg er aldels tålmodig, men jeg har siddet flere end 3 - timer hvor jeg kun har skrevet hjælp og hjælp. Godt nok du behøver ikke svare mig? Hvis du føler dig irriteret? Jeg kigger ikke ned på nogen mennesker. Det har jeg aldrig gjort. Du må gerne vide hvordan du selv skriver. Taler ned til os) Jeg taler aldrig ned til folk (aldrig). Det er lidt irriterende skriver sådan, fordi sådan er jeg ikke i virkeligheden. Man bliver tålmodig, når der går omkring de der mere end 3 timer. Godt nok.


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Jeg prøvede at gøre opmærksom på i #1, at mange brugere af portalen ikke kan åbne vedhæftede filer i .docx format, og at du ville have større chancer for at få hjælp, hvis du kunne vedhæfte din fil i .doc format. Dette blev også bekræftet af mette48 i #4.

Desuden gjorde jeg i #1 opmærksom på, at man skal holde sig til een tråd om et bestemt emne. Jeg talte mig frem til, at du havde startet 6 forskellige tråde om hjælp til den samme fysikrapport inden for få timer. Man får ikke mere hjælp af at spamme Portalen til med tråde om det samme emne -- tværtimod skaber det nok mere modvilje blandt nogle af brugerne mod at tilbyde hjælp. Det er også imod retningslinierne og betingelserne for brugen af Portalen, som du forventes at have sat dig ind i, inden du opretter en opgavetråd i et forum.


Skriv et svar til: Har brug for jeres hjælp :( Er det ikke derfor jeg har en bruger i studieportalen.dk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.