Matematik

reducer udtrykket a^2/(a^2)^3

04. november 2014 af Zappl (Slettet) - Niveau: B-niveau

reducer udtrykket a^2/(a^2)^3 hvordan kommer jeg igang med den her uden hjælpemidler


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregneregler

        an · am = an+m    ,     (an)m = anm     ,      1/an = a-n .


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2014 af mathon

     \frac{a^2}{\left (a^2 \right )^3}=\frac{a^2}{a^{2\cdot 3}}=\frac{a^2}{a^6}=a^{2-6}=a^{-4}


Svar #3
05. november 2014 af Zappl (Slettet)

mange tak for det


Skriv et svar til: reducer udtrykket a^2/(a^2)^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.