Matematik

Forstår ikke det sidste trin i denne ligning

30. oktober 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

For at smide eksponenten af 2-tallet, så skal man tage kvadratroden, men synes ikke det er det der er tilfældet her, nogen der kan forklare hvad der sker? giver a ikke 3? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af Mathias7878

Du laver den typiske fejl og tror, at 33 = 3*3

Hvis a var 3 vil du have 33 = 3*3*3 = 27

Hvis a er 2 derimod har du 32 = 3*3 = 9

- - -

 

 


Svar #2
30. oktober 2017 af Mathian

Selvfølgeligt man..  


Svar #3
30. oktober 2017 af Mathian

tak! 


Skriv et svar til: Forstår ikke det sidste trin i denne ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.