IT

regneark ark udgifter

23. juni kl. 11:22 af shain - Niveau: 9. klasse
Hej har et regneark 3 opgaver

1) =sum(b6:b9) 2950

2) =sum(m6:m9) 3250 stå celle M11 tryk alt+=

3) c9, h9, j9,L9

Svar #1
23. juni kl. 11:23 af shain

andet billede

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni kl. 11:53 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni kl. 11:56 af ringstedLC

1. Er ikke rigtig!

2. Korrekt!

3. Korrekt!


Svar #4
23. juni kl. 12:03 af shain

1) Skal man ikke Summere udgifterne for oktober?=sum(b6:b9;m6:m9)

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juni kl. 12:27 af ringstedLC

#3 rettelse!

2. Korrekt formel, forkert resultat!

#4 Oktober: SUM(K6:K9) = 2950


Svar #6
23. juni kl. 15:39 af shain

Tak

Skriv et svar til: regneark ark udgifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.