Matematik

aflevering

21. november 2011 af øhmmm (Slettet)

joan, nete og kim skal dele  9220 kr i forholdet 1:3:4.

hvor mange penge får de hver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2011 af nielsenHTX

det skal deles i 1/8 da 1+3+4 =8

joan får da 9220 / 8 =

nete får 9220 *3 /8 =

kim fpr 9220 * 4 / 8 =


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2011 af mathon

                                                delings-
                                              forholdstal
                 Joan                           1
                 Nete                           3
                 Kim                            4
                                   sum         8


                 Joan får således  (1/8)  af beløbet
                 Nete får således  (3/8)  af beløbet
                 Kim får således   (4/8)  af beløbet


Svar #3
21. november 2011 af øhmmm (Slettet)

når oki tak 

 


Skriv et svar til: aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.