Matematik

Eksponentiel udvikling

13. december 2011 af Oliviash (Slettet)

hvordan  laver man en forskrift for en funktion der vokser med 20% og f(0) =10.?

Håber i vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2011 af SuneChr

f(x)  =  10·1,2x   ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2011 af peter lind

f(x) = b*ax. Sæt det opgivne ind i formlen og du har 2 ligninger med de 2 ubekendte a og b. NB Du må have noget mere end at f(x) vokser med 20%. Det giver kun mening, hvis du har noget mere.


Svar #3
13. december 2011 af Oliviash (Slettet)

Der står også at man skal finde ud af om en funktion er voksende eller aftagende, og derefter skal man regne dette (:
- men tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2011 af mathon

 

                           f(x) = 10·1,20x

 

     en funktion der vokser med 20%    er nok voksende   :-)


Svar #5
13. december 2011 af Oliviash (Slettet)

Ja okay ups (:


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.