Matematik

(mod 187)???

17. december 2011 af Problem (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Jeg sidder og prøver at forstå en udregning, som jeg simpelthen ikke forstår! Jeg håber, at der er nogle som virkelig vil tage tid og hjælpe, da dette er til min SRP!

881 = 88 = 88 (mod 187)

882 = 7744 = 77 (mod 187)

Mit spørgsmål er, hvordan får man 7744 = 77 (mod 187)???

1000 tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2011 af mathon

 

        7744 giver 77 til rest ved division med 187

 

       


Svar #2
17. december 2011 af Problem (Slettet)

kan du forklare det lidt mere præcist?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. december 2011 af mathon

        7744 : 187 = 41 rest 77


Svar #4
17. december 2011 af Problem (Slettet)

Jamen hvordan kommer man frem til det rest?


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. december 2011 af mathon

 

           ...som du lærte at dividere i Folkeskolen   :-)


Svar #6
17. december 2011 af Problem (Slettet)

Jeg nok fordi jeg ikke kan få det til at gi mening..


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. december 2011 af mathon

Meningen er god nok, hvis man kan dividere:

               

                         7744 : 187 = 41
                       - 748
                            264
                          - 187
                              77

7744 tilhører restklasse    (77)187         


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. december 2011 af louisææ (Slettet)

hvor får du 784 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #9
17. december 2011 af mathon

    ingen andre endnu
    har  har skrevet 784
    noget sted     :-)

 


Brugbart svar (1)

Svar #10
19. december 2011 af louisææ (Slettet)

Hvad? 


Brugbart svar (1)

Svar #11
19. december 2011 af mathon

    endnu har ingen andre
    skrevet 784
    noget sted     :-)


Brugbart svar (1)

Svar #12
19. december 2011 af louisææ (Slettet)

Mente 748 :) 


Brugbart svar (1)

Svar #13
19. december 2011 af mathon

 

     4·187 = 748


Skriv et svar til: (mod 187)???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.