Matematik

Eksponentiel udvikling

25. april 2012 af ilubabs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Formel for a når du kender fordobling eller halveringskonstanten
 

Isolere a:

T2 = log2 / loga
T2 = log½ / loga

 

Er der nogen der kan hjælpe med at isolere a?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af Isomorphician

T2 = log(2)/log(a), a > 0

T2*log(a) = log(2) <=>

log(a) = log(2)/T2 <=>

a = .....


Svar #2
25. april 2012 af ilubabs (Slettet)

 

a = ^T2√2 

????????

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2012 af Isomorphician

log(a) = y <=>

a = 10y


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.