Matematik

Matematik Rapport hjælp!

08. september 2013 af emilio123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder med en mat rapport og er gået fuldstændig død, er der mon en der kan hjælpe mig med disse spørgsmål?

Med udgangspunkt i ligningen y = ax +b  skal I forklare, hvad a og b betyder for den rette linjes udseende i et koordinatsystem. I skal herunder svare på følgende spørgsmål:

Hvilken betydning har det for grafen, hvis  a> 0,a  < 0 eller  a = 0?

Hvordan aflæses a og b på en graf?  I besvarelsen skal jeg bruge figurer med grafer for linjer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af Krabasken (Slettet)

a er hældningen - har du ikke lært, hvad det er?

Og b's betydning får du ved at sætte x = 0 (svarer til y-aksen)

:-)


Svar #2
08. september 2013 af emilio123 (Slettet)

Kan du uddybe svaret lidt? Er virkelig ikke god til matematik


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Læs om "Den rette linje" i din matematikbog . . .   :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du fik jo allerede et udførligt svar i din anden tråd i går

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1376028

Følg rådet i #3. Du kalder spørgsmålet B-niveau på STX 2. år. 


Skriv et svar til: Matematik Rapport hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.