Matematik

K(A)^t

10. december 2013 af SanneHa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen,

en der kan give mig et hurtigt svar på hvordan jeg udregner K(A)^t

jeg skal bruge K(A)^t til at udregne den inverse matrix til A.

Altså A^-1 = 1 / det(A) * K(A)^t

jeg har at det(A) = 1

                 ( 2   -2  -3)
Og K(A) = (-2   3    3)
                 (-1   1    2)

           (3   1   1)
og A= (1    1   0)
           (3   0   2)


Svar #1
10. december 2013 af SanneHa (Slettet)

det ligemeget :D


Skriv et svar til: K(A)^t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.