Matematik

Vækstraten r om til fremskrivningsfaktoren a? HJÆLP!

23. januar 2014 af pfkovaltsenko (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man vækstraten r om til fremskrivningsfaktoren a?

Opgave 1:
Begyndelsesværdi b = 64

Vækstrate r = 17 %

Fremskrivningsfaktor a = ?

Opgave 2:
Begyndelsesværdi b = 155

Vækstrate r = -4,2%

Fremskrivningsfaktor a = ?

Hilsen Pernille


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at a = 1+r .


Svar #2
23. januar 2014 af pfkovaltsenko (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Vækstraten r om til fremskrivningsfaktoren a? HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.