Matematik

matematik, nogen der kan hjælpe?

24. marts 2014 af study12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heey!

Jeg skal op i matematiktemrinsprøve imorgen og derfor har jeg taget tilfældig problemregnings opgave fra nettet, som jeg kan prøve mig selv af på. Jeg syntes nok det er svært. (Det er hele opgave 2)

2.2mit svar:  220 år før kristus

2.3? skal jeg tage alle oplysningerne og lægge sammen? altså således: 300.000+300.000+1 800 000

2.3.: A= ½*(4,5+6  )* 7= 36,75 arealet af trapetzen er dermed 36,75 m2 

2.4.:  ??

2.5.: svar ark

2.6.: hvordan skrives fnktionsforskriften så?

2.7.: 1,5*36,75=  55,125 t men hvordan skrives beregningerne som en funktionsforskrift? 

Link til opgaven: http://i.imgur.com/UTitY0E.jpg


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Vi kender ikke opgaven, så det er umuligt at afgøre, om dine svar er i orden.

Start med at formulere opgaven og beskriv så din egen fremgangsmåde.


Svar #2
24. marts 2014 af study12 (Slettet)

linket står klar, den skal bare kopieres, så kan opgaveformuleringen læses.


Svar #3
24. marts 2014 af study12 (Slettet)

http://i.imgur.com/UTitY0E.jpg


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

OK, det havde jeg ikke set.

Dine svar ser foskudt ud.

I 2.1 skal man beregne murens alder.

2.4 gang trapezets areal med mellemrummet længde. Så finder man rumfanget. Gang så med massefylden af stenene.

y = A·ρ·x


Svar #5
24. marts 2014 af study12 (Slettet)

2.1.: i forhold til 2014 så er det 2234 år siden.

2.2.:

oplysningerne:

220 f. Kr. 300000 personer
440 e. Kr. 300000 personer
100 år senere 1800000 personer

ialt år 760  var der 2400000 personer. Men kan ikke få med 800 år?!

2.4.: 36,75* 110=  4042,5 cm3   4042,5*1,5= 6063,75 enhed? er det korrekt?

for retsen,  hvordan 6 timer og 38 minuter svare til 338 minuter? 


Skriv et svar til: matematik, nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.