Studievalg og videregående studie

KU eller AU?

14. september 2007 af tumle (Slettet)
Hej med jer,

Jeg skrev lige med en som også har hørt at det bedste sted at studere matematik er Århus Universitet. Hvad siger i herinde, hvor mener i det er bedst? Og i så fald at AU er det bedste hvorfor?

Det var bare en lille opfodring til lidt debat om universiteternes standard.

Mange hilsner
Rasmus

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2007 af Rmohr (Slettet)

Hvad med AAU og SDU? :D

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2007 af sheaf (Slettet)

"Bedst" i hvilken forstand ?

Svar #3
14. september 2007 af tumle (Slettet)

Jo det er da rigtigt også AAU og SDU. I hvilken forstand? jamen hvem tager bedst vare på opgaven at uddanne matematikere.

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Hvor har du hørt det henne? (spørger af ren nysgerrighed)

Derudover: Hvad med RUC? :)

hehe

Svar #5
14. september 2007 af tumle (Slettet)

Det har jeg efterhånden hørt mange steder, og det jeg egentlig var ude efter med dette indlæg var at hører om det var et rygte med eller uden indhold. Jeg har et par gange hørt at jeg burde vælge Århus frem for københavn når jeg skulle læse matematik da Århus har en bedre føling med deres elever og tager bedre udgangspunkt i hvor de forkellige studerende står rent fagligt. Selv tror jeg jo nok at det er lidt af en dum skrøne, for jeg tror ikke der er den store forskel på de forskellige universiteter og i den gruppe også ruc selvfølgelig hehe.. Men det var meningen med indlægget at folk fra de forskellige universiteter kunne give deres udsagn. Men nu vil jeg rette mit indlæg og sige:

"hvilket af danmarks universiteter der bedst formår at tage vare på matematikstudiet? Hvor skabes de bedste matematikere? hvor gennemfører flest studiet osv osv.."


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Det var ikke kritik af dit indlæg, jeg spørger, fordi jeg har en fætter, der læser fysik på AU og en ven, der læser mat på KU :)

Men jeg vil da også gerne vide, hvilke universiteter der er de bedste i DK, og om de forskellige universiteter ligger vægt på forskellige ting!

Skriv et svar til: KU eller AU?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.