Matematik

Mat B

14. maj 2008 af pigen12345 (Slettet)
Hej. Hvad synes i om eksamen i dag? Er der nogen der har svarene?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2008 af rosiette (Slettet)

har også været oppe idag, kunne være rart med en facistliste, så man kunne beregne ca hvad man får i karakter, træls at skulle gå og vente helt til juni på svar :-)

Svar #2
14. maj 2008 af pigen12345 (Slettet)

ja nemlig. Hvad synes du om opgaverne?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2008 af rosiette (Slettet)

der var et par enkelt jeg ikke kunne finde ud af og et par jeg ikke var sikekr på det var den rigtige måde jeg lavede dem på, synes ikke de var videre svære

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

Jeg har en god hukommelse, men den rækker desværre ikke til alle resultater.

Har desuden undladt visse opgaver, hvor det ikke er muligt, at opstille et decideret facit.

Bemærk, jeg kan ikke garantere for at resulterne er rigtige - det er blot, hvad jeg kom frem til.

I må meget gerne supplere.

Mvh

Opgave 1

3^2

og

x^2

Opgave 2

f(x) = 2*25^x

Opgave 4

IBCI = 12

Opgave 5

Giver hhv. 12 og 31

Opgave 7

b) alderen er omkring 11 og 1/2 år

Opgave 9

10,333

Opgave 10

Jeg ved ikke om det er rigtigt, men:

E(V) = t * V^3

hvor t, tid, er en konstant faktor

Opgave 11

løs f'(x) = 11, giver vidst -1, 3.

Opgave 12

a) Indsæt 4 på d's plads, kan ikke huske resultat
b) w = 4,xx

Opgave 15

a)

f(x) = -5x^2 + 50 + (-105)

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

Forresten,

Synes denne her opgave var rimelig højt niveau ift. de forrige terminsprøver.

Matematik er på den anden side mit ypperste hadefag.

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2008 af rosiette (Slettet)

det var ellers pænt af dig men det har ikke været samme prøve vi har været oppe i, desværre :-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

Arh, du er HF'er. Jeg er STX'er.

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2008 af rosiette (Slettet)

Ja :-)

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

pigen12345, kan du se dig enig med nogle af resultaterne - evt. supplere?

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

Nogle der ved, hvor mange opgaver man skal have rigtigt som minimum, før man får 7?

Brugbart svar (0)

Svar #11
14. maj 2008 af allan_sim

Jeg publicerer i løbet af dagen. Har netop lige fået prøverne.

Brugbart svar (0)

Svar #12
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

Lyder godt.

Brugbart svar (0)

Svar #13
14. maj 2008 af rosiette (Slettet)

også fra hf på B allan eller er det kun STX ?

Svar #14
14. maj 2008 af pigen12345 (Slettet)

I de første fem har vi ihvertfald det samme resultat. Kan ikkr helt huske hvad jeg fik, men i opgave 8 fik jeg omkring 5-6 procent, opgave 9 omkring 21.. De andre kan jeg ikke huske.

Brugbart svar (0)

Svar #15
14. maj 2008 af AllstarSimse (Slettet)

HVA MED MAT A STX? xD

Svar #16
14. maj 2008 af pigen12345 (Slettet)

jeg fik forresten a i opgave 1 til 9.

Brugbart svar (0)

Svar #17
14. maj 2008 af allan_sim

Jeg publicerer kortfattede resultater til hvert af de fire sæt i hver sin tråd.

Brugbart svar (0)

Svar #18
14. maj 2008 af JoachimD (Slettet)

#17

Kan se du har smidt en HF-eksaminen op.

Vil være super hvis du gad, at smide studentereksamen B op :-)

Brugbart svar (0)

Svar #19
14. maj 2008 af hanzai (Slettet)

Synes den var sværer end terminsprøven. Men gik okey.


Brugbart svar (0)

Svar #20
14. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

synes det var megettttttttttt nemt

Skriv et svar til: Mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.