Fysik

elektricitet energiforbrug spørgsmål nemt 8. klasse

07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

En hårtørrer:

Det tager den 1.5 timer at opvarme stuen til 22 grader. Den er tilsluttet 220V og strømstyrken gennem den er 11A 

Hvad er energiforbruget i opvarmningen?

Hvor stor er modstanden i varmeblæseren?

 

Hvis I svarer, kan I så også forklarer hvad i gør, og medtage udregninger ; ) Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2009 af peter lind

Brug E = P*t = U*I*t

U=R*I


Svar #2
07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

Men hvad du med T ?
Kan en eller anden ikke lige putte talene ind :S ?? 


Svar #3
07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

** Men hvad Mener du med T 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2009 af becca1678 (Slettet)

det er meget let ...

du skal bare bruge Bruge:

E = P*t = U*I*t

U=R*I
 

resten klarer din hjerne af sig selv..


Svar #5
07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

Jeg ved allerede DEt i forvejen :p xD

Men hvordan sætter man tallene ind? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. marts 2009 af becca1678 (Slettet)

Kan du ikke lige markere som brugbart skat ? <33 ;)


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. marts 2009 af becca1678 (Slettet)

plzzz har burg for gode statistikker ;D


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. marts 2009 af becca1678 (Slettet)

Brug*

hehe :)


Svar #9
07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

nej da..kun hvis det er brugbart, du bryder studieportalens regler. Jeg vil anmelde dig til adminstratorne.

Hvis ses...nåår nej.....til den tid er din bruger blevet slettet for brud på reglerne.. ( :
 Vi ses smukke ; ) 


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. marts 2009 af becca1678 (Slettet)

det med at sætte tallene ind er meget simpelt


Svar #11
07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

 :p hehe

ej  det var en vits med at jeg ville anmelde dig xD


Brugbart svar (0)

Svar #12
09. marts 2009 af mathon

E = U*I*t = (220 V)*(11 A)*(1,5 h) =


R = U/I = (220 V)/(11 A) = (220 Ω*A)/(11 A) =


Skriv et svar til: elektricitet energiforbrug spørgsmål nemt 8. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.