Matematik

Hjælp til ekspotentiel udvikling

01. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Hej alle sammen.

Håber I kan hjælpe med denne opgave, da jeg ikke kan forstå den:

d=3,8√h eller d(h)=3,8√h

d= km

h = m

opgaven: angiv en forskrift for den funktion, der angiver, hvor højt man står over havoverfladen, h meter, når man kan se d km ud over havet.

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2009 af dnadan (Slettet)

Isoler h, og du har din funktion.


Svar #2
01. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Mange tak ;)

Jeg var meget usikker på, hvordan det skulle gøres.

Men det jo nemt nu

Thanks again


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2009 af dnadan (Slettet)

d=3,8√h Angiver hvor langt du kan se ud over vandet som funktion af højden h

mens h=... Angiver hvor højt du står, når du kan se d antal km ud over vandet.

- Det er en noget kringlet opgave, men jeg håber på, at jeg har forstået den korrekt :-)


Svar #4
02. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Det har jeg og mange tak for hjælpen.

Nogle gange skal man man bare have opgaven formuleret rigtigt :)


Skriv et svar til: Hjælp til ekspotentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.