Matematik

At finde b

10. maj 2009 af Exposed21 (Slettet)

Jeg har disse 2 punkter: (2.87,-1.74) og (5.47,-12.71)

Jeg har fundet punktet a - men kan ikke helt finde ud af at finde b

Jeg kender formlen:

b=y_1-ax_1

Men hvordan skal den udregnes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

Følg fremgangsmåden i min formelsamling udner kapitlet: Funktions analyse. Min formelsamling kan du hente her: peecee.dk/upload/view/169460


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af Bankier (Slettet)

der er tale om en ret linie

a er ikke et punkt

a er hældningskoefficienten a = Δy/Δx

indsæt et af punkterne (x1 , y1) og a i

y = ax+b

derefter løs b


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af KurdiDK (Slettet)

b = 2,87 - a · 1,74     (indsæt dit a og beregn b)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2009 af mathon

Δy/Δx = (y2-y1)/(x2-x1) = a

b = y1 - a*x1


Skriv et svar til: At finde b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.