Matematik

Reducer ? hjæælp :b

22. august 2009 af Sunshine13 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej. Jeg skal reducer den her. Men kan ikke få den til at passe..
7a-(8+2a)+5

Mange taak for hjælpen ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2009 af peter lind

Hvad har du gjort ?


Svar #2
22. august 2009 af Sunshine13 (Slettet)

Altså har sagt:

7a-2a+8-3 = 5a+3

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2009 af peter lind

Du skal også have minustegn foran 8. Desuden har du fejlagtig erstattet +5 med -3


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2009 af mathon

7a - 8 - 2a + 5 = 7a - 2a - 8 + 5 = 5a - 3


Svar #5
22. august 2009 af Sunshine13 (Slettet)

okay :D - mange tak

havde den næsten rigtig så xb


Skriv et svar til: Reducer ? hjæælp :b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.