Matematik

Bestem a og b

02. december 2009 af soren108 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 a)    Bestem a og b når vinkel A er 56 og c=10000.

<span lang="DA" style="mso-ansi-language: DA">a)    Bestem c og b samt vinkel B når vinkel A er 200 og a = 20</o:p>

<span lang="DA" style="mso-ansi-language: DA">b)   Bestem vinklerne A og B samt siden a når b=200 og c=300</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2009 af NejTilSvampe

Er det trekanter vi snakker om, og i såfald er de retvinklede.. det er almindelig god skik at man lige skriver det. Du har oven i købet skrevet to opgave a'er,

hvis det er retvinklede trekanter siger du i den første:

cos(v) = hosliggende katete / hypotenusen

cos(A) = b/c

b= cos(A)*c

og så bruger du at sin(v) = modstående katete / hypotenusen

sin(A) = a/c

a= sin(A)*c


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: Bestem a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.