Matematik

Bestem a og b i en trekant

04. december 2009 af soren108 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 I trekant ABC er vinkel C den rette vinkel

<span lang="DA" style="mso-ansi-language: DA">a)    Bestem a og b når vinkel A er 34 og c=10000.</o:p>

<span lang="DA" style="mso-ansi-language: DA">b)   Bestem c og b samt vinkel B når vinkel A er 56 og a = 20</o:p>

<span lang="DA" style="mso-ansi-language: DA">c)    Bestem vinklerne A og B samt siden a når b=200 og c=300</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: Bestem a og b i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.