Matematik

HJÆLP!! MATEMATIK B differentialregning

12. juni 2010 af nana2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hej!!

jeg skal op i matematik her på tirsdag og nu sidder jeg med et opgave som jeg slet ikke kan komme igang  med. Den lyder sådan:

DIFFERENTIALREGNING:

1) gør rede for begrebet differentialkvotient:?

2)gør rede for bogle regneregler for differentialkvotienter?

3) du skal herunder bevise en af regnereglerne efter eget valg

jeg håber virkelig der er nogen der ka hælpe mig med det, vil virkelg ikke dumpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2010 af goathunter (Slettet)

find 1) i din bog.

i 2) menes der reglerne for differentiation af f.eks. sum af 2 funktioner (f+g)'=f'+g' , eller produkt af 2 funktioner (fg)'=f'g+fg' og sammensæt funktion (f(g(x)))'=f'(g(x))*g'(x) og reglen med konstanter (k*f(x))'=k*f'(x). Fortæl dem disse regneregler og vælg en eller flere at bevise.

find beviserne i din bog


Svar #2
12. juni 2010 af nana2010 (Slettet)

 Mange tak=)


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2010 af MathTeacher (Slettet)

I 1) vil det være en god idé at gøre rede for tre-trins-reglen.


Skriv et svar til: HJÆLP!! MATEMATIK B differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.