Matematik

Hvordan finder jeg a????

03. oktober 2010 af hje (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

 Jeg vil se om i kunne hjælpe mig med at svare på følgende spørgsmål:

Der er givet følgende formel, hvor s står for vejlængden, t for tiden og a for accelerationen (målt i passende enheder):

s = 1/2 * a * t2

Efter det skal jeg bestemme hvad a er når s = 500 og t = 17

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af diiidaaa (Slettet)

Du sætter s og t ind og isolerer a. Evt. med solve.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2010 af diiidaaa (Slettet)

s = 1/2 * a * t^2 altså 500= 1/2*a*17^2.

solve(500=1/2*a*17^2,a) a =3,4602


Svar #3
03. oktober 2010 af hje (Slettet)

hvordan finder du 3,4602??


Svar #4
03. oktober 2010 af hje (Slettet)

hvordan isolerer jeg a ????


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg a????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.