Matematik

Beregn siden a

29. januar 2011 af Rasmusnielsenn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en der kan svare mig på om dette er rigtigt? Og hvis ikke hvad jeg så har gjort forkert :)

beregn længden af side a

Jeg ved følgende ting:
b=7
c=9
A=35 grader

For at finde a vil jeg bruge en cosinusrelation:
a^2=b^2+c^2-2*b*c*cos(A)

a^2=7^2+9^2-2*7*9*cos(35)=26,79

a=√26,79=5,18
 


Svar #1
29. januar 2011 af Rasmusnielsenn (Slettet)

hallo


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er korrekt regnet ud.


Skriv et svar til: Beregn siden a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.