Matematik

Potenisel udvikling

14. april 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En potensiel udvikling f(x) vokser med 120%, når x-værdien vokser med 150%.

Bestem eksponenten


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af mathon

                              1+r_y=(1+r_x)^a

                              1+1{,}2=(1+1{,}5)^a

                              2{,}2=2{,}5^a

                              \log(2{,}2)=\log(2{,}5)\cdot a

                              a=\frac{\log(2{,}2)}{\log(2{,}5)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2016 af mathon


Skriv et svar til: Potenisel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.