Matematik

Eksponenten

14. april 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En potensiel udvikling f(x) aftager med 20%, når x-værdierne vokser med 150%

Bestem eksponenten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. april 2016 af Stats

1 + ry = (1 + rx)a 

1 - 0,2 = (1 + 1,5)a

ln(1 - 0,2) = a ln(1 + 1,5)

a = ln(0,8)/ln(2,5)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Eksponenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.