Matematik

Find b, 350=b*1,067^2 ??

11. juni 2017 af mariemarchus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Find b, 350=b*1,067^2 ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2017 af janhaa

b=350/1,067^2 = 307,425


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2017 af fsaltmann (Slettet)

  350=b(1.0672) Step 1:  350=1.138489b Step 2:  1.138489b=350 Step 3: Divider begge sider med 1.138489. 1.138489b 1.138489 = 350 1.138489 b=307.425017

Skriv et svar til: Find b, 350=b*1,067^2 ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.