Matematik

Sidste opgave i matematik aflevering

01. september 2019 af Mille9032 - Niveau: B-niveau

Følgende vektorer er givet: bilag 

a) Bestem koordinaterne for projektionsvektoren b_a ->, b -> og a ->.

Håber I kan hjælpe og på fohånd tak.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2019 af mathon


Svar #2
01. september 2019 af Mille9032

#1

Ja, ved du om hvilke formel jeg skal bruge til at bestemme koordinaterne for projektionsvektoren?:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} \overrightarrow{b}\textup{ projiceret p\aa \ }\overrightarrow{a}&\overrightarrow{b}_{\overrightarrow{a}}=\frac{\overrightarrow{a }\cdot\overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{a} \right |^2}\cdot \overrightarrow{a}\\\\ &\overrightarrow{b}_{\overrightarrow{a}}=\frac{\begin{pmatrix} 7\\9 \end{pmatrix}\cdot\begin{pmatrix} 2\\-5 \end{pmatrix}}{\sqrt{7^2+9^2}^2}\cdot \begin{pmatrix} 7\\9 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #4
01. september 2019 af Mille9032

Mange tak skal du have


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2019 af ringstedLC

#2
#1

Ja, ved du om hvilke formel jeg skal bruge til at bestemme koordinaterne for projektionsvektoren?:)

Du kan meget vel få en opgave som denne til eksamen, - uden andre hj.-midler end "Formelsamlingen". Den er din ven, - brug den!

Der er sikkert kun én formel om projektion af vektorer.


Skriv et svar til: Sidste opgave i matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.