Fysik

Fysik aflevering!! jeg fatter det ikke

04. februar 2021 af camilla11824 - Niveau: C-niveau

Fynsværket producerer det meste af sin elektricitet ved at afbrænde kul, for denne proces er nyttevirkningen ca. 40 %. Antag at værket producerer en konstant effekt på 150 MW.

Hvor meget elektrisk energi produceres på en dag?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2021 af mathon

     \small \small \begin{array}{lllll} 150\;MW=150\cdot 10^6\;W=150\cdot 10^6\;\frac{J}{s}=86400\cdot 150\cdot 10^6\;\frac{J}{d\o gn}=1.293\cdot 10^{13}\;\frac{J}{d\o gn}=12.93\;\frac{TJ}{d\o gn} \end{array}


Skriv et svar til: Fysik aflevering!! jeg fatter det ikke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.