Matematik

Opgave med b

28. maj kl. 19:56 af Hans2004 - Niveau: A-niveau
Hvordan skal opgave b laves

0,60 aflæses til at være 13
Vedhæftet fil: IMG_2413.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj kl. 20:56 af AMelev

P(9≤X≤k) = P(X≤k) - P(X≤9) = P(X≤k) - 0.2 iflg. din aflæsning, dvs. P(X≤k) - 0.2 = 0.6.


Skriv et svar til: Opgave med b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.